Speltips 2/11: Juventus – Lyon

Juventus är stora favoriter, rättvist, i den här matchen – Lyon känns uddlösa på bortaplan.

Twitter Facebook

Samtidigt som Lyon är svaga på bortaplan är Juventus oerhört starka på hemmaplan. Kvalitén är dessutom mycket högre i Juventus-lägret och formen bättre. Juventus har vunnit samtliga matcher på hemmaplan i ligaspelet – sex segrar. Senast vann man dessutom toppmötet mot Napoli med 2-1 och detta är en seger jag tror var oerhört viktig för Juventus. Man föll både mot Inter och Milan och en tredje förlust mot ett av topplagen hade nog kunnat sätta sig hos spelarna.

Lyon inledde säsongen starkt och toppade Ligue 1 under några omgångar, sedan började förlustena komma och nu placerar man sig på en åttonde plats i tabellen. Därför bör det vara kvalitétsskillnad här, Juventus toppar Seria A, som är en bättre liga än Frankrikes, det säger allt.

Juventus har dessutom en solid defensiv, en defensiv jag tror Lyons anfallare får det tufft mot. Den raka ettan är lite för låg här, men handikappspelet -1 spelas till fina 2,01 x insatsen hos Coolbet, spelbolaget bjuder dessutom nya kunder på 1500kr i välkomstbonus, den hämtar ni här.

Släng in 3000kr – få 3000kr extra att spela för – hos storväxande ComeOn

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa insättningsbonus – släng in uppåt mot 3000kr och dubbla din första insättning.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,01
Bolag: Coolbet (välkomstbonus: 1500kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming