Speltips 2/11: Legia Warszawa – Real Madrid

Det ska råda kvalitetsskillnad på Polska arméns stadion, dessutom inför tomma läktare.

Twitter Facebook

Legia Warszawa kommer som sagt att spela inför tomma läktare och därför lär man inte få en alldeles för stor fördel genom att spela på hemmaplan. Hittills i Champions League har man dessutom förlorat alla matcher och endast mäktat med ett mål – på straff. I ligan har man förvisso kommit igång men placerar sig fortfarande långt efter toppstriden, vilket säger ganska mycket eftersom att man i princip nästan alltid vinner den inhemska ligan – det har vart en minst sagt turbulent säsong.

Real Madrid är Real Madrid, de behöver ingen vidare presentation och när det vankas Champions League-fotboll spelar man i princip alltid med ordinarie elvan. Utöver detta är det värt att nämna att Ronaldo kommit igång igen – han smällde dit ett hattrick i helgen mot Deportivo Alaves och missade dessutom en straff då också.

Real Madrid bör vara flera steg större i den här kampen, Ronaldo är dessutom sugen på nya mål i Champions League i och med att Messi redan gjort sex stycken. Casemiro, Ramos och Modric missar matchen för Real Madrid men det ska inte påverka alldeles för mycket mot ett lag av Legias kaliber.

Jag slänger därför in en slant på Real Madrid med -2 i handikapp hos SuperLennysom bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, den hämtar ni här.

Sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta en unik välkomstbonus? Gå med 888sport!

888sport har länge varit en aktör på den svenska marknaden och uppskattas främst för sin enkla design och sitt breda utbud. Dessutom har de marknadens mest unika välkomstbonus, trippla vinsten på ditt första spel.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-2 handikapp)
Odds: 1,76
Bolag: SuperLenny (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming