Speltips 2/11: Porto – Club Brugge

Club Brugge agerar lite av en slagpåse i grupp G, detta kan Porto utnyttja.

Twitter Facebook

Club Brugge ligger riktigt taskigt till i gruppspelet efter tre raka förluster, dessutom har man släppt in hela nio mål och endast mäktat med ett. Det kan mycket väl bli så att Club Brugge förlorar alla samtliga matcher – så som det sett ut hittills tyder i alla fall på detta.

Porto har samtidigt plockat på sig fyra poäng och placerar sig just nu på en tredje plats i gruppen, Köpenhamn har lika många poäng med bättre målskillnad. De spelar samtidigt mot Leicester och blir det ett poängtapp mot de regerande mästarna kan Porto bli den nya tvåan i gruppen.

Porto går dessutom riktigt bra i ligaspelet just nu, på hemmaplan har man vunnit samtliga fyra matcher och gjort tio mål framåt och endast släppt in ett mål.

Porto är ett mycket bättre lag än Club Brugge och har många års erfarenhet av Champions League-fotboll, här bör man plocka tre poäng ganska enkelt tycker jag. Den raka ettan är ointressant, med Porto med -1 i handikapp spelas till 1,83 x insatsen hos Oddsautomaten, spelbolaget bjuder nya kunder på 1200kr i välkomstbonus, den hämtar ni här.

Betsson ger nya kunder uppåt mot 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett av Sveriges populäraste spelbolag och dessutom hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa Betsson.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 1,83
Bolag: Oddsautomaten (1200kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming