Speltips 1/11: Manchester City – Barcelona

Ett revanschsuget Manchester City tar sig an Barcelona på Etihad Stadium.

Twitter Facebook

Manchester City föll mot Barcelona med hela 4-0 för två veckor sedan, ett resultat jag inte tycker speglade matchbilden. Manchester City hotade verkligen Barcelona i inledningen av matchen och var det laget som skapade flest chanser, man kändes minst sagt farliga framåt. Dock föll man på misstagen, man gav bort alldeles för många målchanser och när man väl gör detta – är Barcelona tillsammans med Messi det allra största hotet och utnyttjar de på bästa tänkbara sätt.

Skärper Manchester City till sig under tisdagen kan man verkligen hota Barcelona, det var oerhört tydligt under delar av den första matchen. Dessutom saknar Barcelona viktiga spelare som Pique, Mathieu, Alba och Iniesta – två försvarsspelare som är givna i startelvan.

Det är oerhört svårt att plocka ut ett spel från 1×2-marknaden här, men jag tycker krysset känns klart vassast av de tre alternativen. Manchester City har hemmaplansfördelen men Barcelona har Messi, Suarez och Neymar i laget, det kan i och för sig svänga ganska vilt här men jag tror Pep vart tydlig med att poängtera att misstagen var orsaken till att de föll i den första matchen, därför tror jag vi får bevittna ett försiktigt City.

Är City skärpta i backlinjen kan de mycket väl vinna den här matchen, men det är samtidigt svårt att utesluta en Barcelona-seger här, därför blir krysset mitt val till fina 3,50 x insatsen hos SuperLenny, som dessutom bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, den hämtar ni här.

Sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta en unik välkomstbonus? Gå med 888sport!

888sport har länge varit en aktör på den svenska marknaden och uppskattas främst för sin enkla design och sitt breda utbud. Dessutom har de marknadens mest unika välkomstbonus, trippla vinsten på ditt första spel.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: x
Odds: 3,50
Bolag: SuperLenny (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming