Speltips 3/11: Dagens säkraste dubbel till 2,00 x insatsen

Vi väljer att lita på två spanska lag när vi formar dagens säkraste dubbel.

Twitter Facebook

Atletic Bilbao har gjort en bra säsong så här långt om man ser till ligaspelet, i Europa League-spelet har man inlett oerhört trögt, man har plockat tre poäng på tre matcher vilket inte är godkänt. Atletic Bilbao är ett mycket bättre lag än Rapid Wien, Sassuolo och Genk – i min mening åtminstone. Man har säsong efter säsong målat upp bra siffror i Europa League och jag tror fortsatt riktigt starkt på att man ordnar ett avancemang från den här gruppen.

Ironiskt nog placerar sig Genk på en första plats och Atletic Bilbao på en sista, men resultaten speglar inte kvalitén i respektive trupp. Genk har dessutom spelat två matcher på hemmaplan tillskillnad från Bilbao, som endast spelat en på hemmaplan och den har man vunnit. Genk har samtidigt spelat en match på bortaplan och förlorat den, och det är oerhört tydligt att lagen presterar mycket bättre på hemmaplan i den här turneringen. Och vi som följer La Liga känner till Bilbaos svaga siffror på bortaplan, säsong efter säsong är man starka på hemmaplan och lag som Barcelona och Real Madrid har åkt på en och en annan förlust här.

Bilbao kan bättre än så här, det är jag säker på. Jag tror även man insett att man behöver skärpa till sig om man vill spela vidare efter gruppspelet, och om man gjort detta ska man knipa en trepoängare här.

Villareal tar sig an Osmanlispor och här kommer jag också spela på hemmalaget, precis som Bilbao är Villareal oerhört starka på hemmaplan, i ligaspelet går man riktigt bra och vunnit fyra av fem matcher på hemmaplan. Värt att nämna är att man slog Real Madrid, Atletico Madrid, Sevilla, Valencia och Atletic Bibao på hemmaplan förra säsongen, dessutom spelade man oavgjort mot Barcelona. Detta bekräftar verkligen skillnaden på hur Villareal spelar på hemma- kontra bortaplan.

Senast föll Villareal i ligan mot Eibar på bortaplan, men innan dess var man med och slogs om första platsen. Och jag är säker på att man kommer hålla sig kvar där bland toppen, Villareal besitter oerhört mycket kvalité och hör hemma där.

Osmanlispor har dessutom endast vunnit två av nio matcher i ligaspelet i Turkiet, Villareal har samtidigt fått en bra start och bör vinna ganska komfortabelt här. Den här fina dubbeln ger oss 2,00 x insatsen hos Coolbet, spelbolaget bjuder dessutom nya kunder på 1500kr i välkomstbonus, den hämtar ni här.

Släng in 3000kr – få 3000kr extra att spela för – hos storväxande ComeOn

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa insättningsbonus – släng in uppåt mot 3000kr och dubbla din första insättning.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Atletic Bilbao & Villarreal
Odds: 2,00
Bolag: Coolbet (välkomstbonus: 1500kr)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming