Speltips 3/11: Schalke 04 – FK Krasnodar

Senast Schalke 04 och FK Krasnodar spelade mot varandra blev det 1-0 till Schalke – blir det ännu ett målsnålt möte?

Twitter Facebook

Schalke går oerhört svagt i ligan men i Europa League-spelet har man inte alls haft liknande problem, här har man vunnit tre av tre matcher och har fina 5-1 i målskillnad, siffrorna bekräftar tre komfortabla seger. Dessa tre vinster ger de lite andrum och utrymme att fokusera på ligaspelet till helgen, där behöver Schalke plocka en trepoängare. Och jag tror dessutom att man nöjer sig med ett poäng här, samtidigt som Krasnodar också gör det.

Krasnodar placerar sig på en andra plats med sex ihopspelade poäng, trean Nice har plockat tre poäng – så ett oavgjort resultat betyder att Krasnodar får behålla sin andra plats samtidigt som Schalke fortsatt placerar sig i topp. Därför är ett oavgjort resultat något som gynnar båda klubbarna, dessutom är Krasnodar oerhört starka i försvaret, man har släppt in minst mål i den ryska ligan av samtliga lag – endast sju stycken och Schalke har samtidigt inte imponerat allt för mycket i offensiven och lär därför få det tufft mot det ryska försvaret.

Jag tror på en ganska avvaktande match från båda håll, som jag tidigare nämnde är ett oavgjort resultat bara bra för klubbarna, Schalke 04 behöver dessutom rikta lite mer fokus på ligaspelet där man endast plockat åtta poäng på nio matcher, och placerar sig alltså endast på en 12:e plats.

Jag kommer därför att spela på under 2,5 mål i matchen här, vi får fina 1,95 x insatsen för detta spel hos BetStars, spelbolaget bjuder nya kunder på 200kr i gratisspel som välkomstbonus, de hämtar ni här.

Oddsautomaten ger nya kunder uppåt mot 1200kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett av Sveriges snabbast växande spelbolag och dessutom hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1200kr? Då tycker vi du ska testa Oddsautomaten.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål i matchen
Odds: 1,95
Bolag: BetStars (200kr i gratisspel)
Spelstopp: 21:05
TV: TV-tablå
Strömma: Streaming