Speltips 3/11: Zenit St. Petersburg – Dundalk

Fortsätter Zenit krossa sitt motstånd på Petrovskijstadion?

Twitter Facebook

Zenit St. Petersburg har spelat nio matcher på hemmaplan den här säsongen, Europa League och ryska ligan inräknat, och vunnit sju av dessa, de två resterande matcherna har man spelat oavgjort i. Men det som sticker ut mest är vilka siffror man vinner med, på dessa sju vinster har man gjort hela 21(!) mål, det är alltså ett snitt på tre mål per match. I senaste Europa League matchen på hemmaplan gjorde man hela fem stycken – mot självaste AZ Alkmaar.

Dundalk har plockat på sig fyra poäng i detta gruppspelet, redan där bör man vara nöjda. Och jag ser faktiskt inte hur Dundalk ska kunna ta poäng här, att resa till Ryssland är aldrig en rolig resa. Dessutom säkrade man ligaguldet i den irländska ligan för några dagar sedan, tror det kan vara svårt att växla om till Europa League bara några dagar senare.

Det skiljer mycket i kvalité lagen emellan här, Zenit bör spela i Champions League egentligen och när det fortfarande finns folk som uttrycker saknaden av Zenit i Champions League bör det betyda något. Ni som läst mina speltips de senaste månaderna är säkert medvetna om att jag ofta spelar på Zenit, speciellt att jag plockar spel från handikappmarknaden – och tittar ni tillbaka på utdelningen har den varit riktigt fin – så varför byta taktik nu?

Jag testar -2 i den här matchen, och det betalar fina 2,09 x insatsen hos SuperLenny, som dessutom bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, den hämtar ni här.

Sugen på ett nytt spelbolag och en unik välkomstbonus? Gå med Redbet!

Redbet har länge varit en aktör på den svenska marknaden och uppskattas främst för sin enkla design och sitt breda utbud. Är detta något du söker? Gå i så fall med Redbet och glöm absolut inte att hämta din bonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2 handikapp)
Odds: 2,09
Bolag: SuperLenny (1000kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming