Speltips 4/11: Hertha Berlin – Borussia M’gladbach

Den så annars effektiva offensiven hos Borussia M'gladbach har lidit de senaste veckorna på grund av skador – men nu är Hazard och Raffael äntligen tillbaka.

Twitter Facebook

Betway Ice Hockey 1000 free

Borussia M'gladbach har äntligen fått tillbaka sina offensiva krafter från skador och kommer säkerligen börja göra mål igen efter fyra matchers måltorka i ligaspelet. Gladbach har halkat efter i toppstriden i och med skadorna och det märks verkligen hur viktiga dessa två spelare är för Gladbach.

Hertha Berlin placerar sig på en femte plats, sex poäng efter ligaledaren Bayern Munchen. Hertha tappade poäng förra helgen mot Hoffenheim, en match man förlorade med 1-0.

Sett till form är Hertha ett snäpp vassare men jag tror Gladbach kan få med sig ett boostat självförtroende i och med att flera spelare återhämtat sig från skador, dessutom är Gladbach ett Champions League-lag och ska vara med i toppen av tabellen.

Jag kommer dock inte att plocka ut ett 1×2-tecken här, utan synar istället överspelet, tror Hazard och Raffael kan vara sugna på att sätta dit en balja och att det hela kan utvecklas till ett målkalas. Överpelet spelas till fina 2,10 x insatsen hos Ladbrokes, som bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, den hämtar ni här

En av Sveriges populäraste casinobolag bjuder på en makalös bonus

SverigeKronan bjuder nya kunder på en makalös insättningsbonus – gör en insättning på 7500kr och få 15000kr att spela för, utöver detta får du även 690 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 2,10
Bolag: Ladbrokes (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming