Speltips 4/11: Malaga – Sporting Gijon

Malaga går riktigt starkt på hemmaplan och plockat tre raka raka vinster – Sporting fortsatt utan en seger på resande fot.

Twitter Facebook

Malaga har som sagt vunnit tre raka matcher på hemmaplan och värt att nämna är även att Sandra Ramirez gjort mål i alla dessa tre matcher – sjukt viktigt för ett lag som Malaga att ha en notorisk målskytt i truppen. Förra helgen spelade dessutom Malaga mot Atletico Madrid och kunde faktiskt fått med sig ett oavgjort resultat där med lite tur, dock spelade Atletico Madrid med en man mindre i 30 minuter – men dock starkt jobbat av Malaga och det är självklart något man kan ta med sig till den här matchen.

Sporting Gijon är favoriter till att åka ur La Liga den här säsongen, innan säsongen var jag inne på det och jag håller mig fast vid det fortfarande. De placerar sig på en 18:e plats i tabellen och ännu inte vunnit på bortaplan den här säsongen. Positivt för Sporting Gijon är att man fick med sig ett poäng från matchen mot Sevilla förra helgen, dock höjer jag ett varningsfinger för Sevillas siffror på bortaplan i jämförelse med på hemmaplan – det är två helt olika lag. Innan matchen mot Sevilla lyckades Sporting endast få med sig en poäng från mötet mot tabelljumbon Granada.

Jag tror helt enkelt att Malaga på bortaplan är en alldeles för tuff uppgift för detta Sporting – ettan spelas därför till godkända 1,71 x insatsen hos NordicBet, som dessutom ger nya spelare 1000kr i välkomstbonus, hämta de här.

Betsson ger nya kunder uppåt mot 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa Betsson.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,71
Bolag: NordicBet (bonus 1000kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming