Speltips 4/11: Galatasaray – Istanbul Basaksehir

Jämn batalj att vänta mellan Galatasaray och Istanbul Basaksehir?

Twitter Facebook

Istanbul Basaksehir har säkerligen överraskat de flesta genom att placera sig högst upp i tabellen, före lag som Fenerbahce, Besiktas och Galatasaray. Istanbul Basaksehir är fortsatt obesegrade efter nio omgångar, sju vinster och två oavgjorda resultat har man hunnit med så här långt och på bortaplan har man ännu inte släppt in något mål.

Galatasaray placerar sig på en tredje plats med tre poäng färre än Basaksehir och inlett säsongen bra, det är tydligt att man valt att fokusera extra på försvarsspelet den här säsongen tillskillnad från förra.

Vi har alltså två riktigt starka försvar här framför oss och lägg även där till att det är ett toppmöte. Tror vi kan förvänta oss en ganska avvaktande matchbild, Galatasaray kommer – ju längre klockan tickar – flytta framåt, för att knipa en trepoängare men Basaksehir är oerhört starka bakåt, man har endast släppt in fem mål så här långt och det blir ingen lätt uppgift för Galatasaray.

Tycker spelbolaget är lite ute och cyklar när det kommer till målmarknaden här, det är två stabila lag och därför tror jag inte detta blir något målkalas, jag kommer att spela på att båda lagen inte lyckas göra mål i matchen – till fina 2,18 x insatsen hos SuperLenny, som dessutom bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, den hämtar ni här.

Sugen på ett nytt spelbolag och en unik välkomstbonus? Gå med Redbet!

Redbet har länge varit en aktör på den svenska marknaden och uppskattas främst för sin enkla design och sitt breda utbud. Är detta något du söker? Gå i så fall med Redbet och glöm absolut inte att hämta din bonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen att göra mål – nej
Odds: 2,18
Bolag: SuperLenny (1000kr bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming