Speltips 5/11: Newcastle – Cardiff

Benitez och hans Newcastle har en tendens att bjuda på underhållande matcher på St James’ Park – fortsätter den trenden?

Twitter Facebook

Newcastle har verkligen fått den starten man ville på säsongen – man placerar sig i topp och mycket talar för att man redan är tillbaka i Premier League nästa säsong. Man är redan sex poäng före tredje placerade Huddersfield och har alltså redan skapat sig ett gap ner till resterande lagen.

Cardiff har till skillnad från Newcastle inte fått den starten man ville, man har endast lyckats vinna fyra av femton matcher så här långt och placerar sig ett poäng ovanför kvalplatserna som innebär spel om överlevnad i Championship, förra säsongen var man vid det här laget med och slogs om kvalplatserna upp till Premier League och det bekräftar bara Cardiffs tunga start på säsongen.

Jag tror dock inte på att det dröjer länge innan Cardiff börjar vinna matcher igen, kanske inte just mot Newcastle på bortaplan men jag tror samtidigt man kan ge Newcastle en match här. Newcastle har inte varit allt för stabila på hemmaplan så här långt och släppt in del mål, Cardiff är ett bra lag när de väl kommer upp i nivå och vanliga fall brukar man kunna göra det mot bättre mostånd.

Jag tror lite mer på Newcastle här men tror Cardiff kan vara med i den här matchen ett bra tag och i och med att Newcastle bjudit på många underhållande matcher, bara den här säongen på hemmaplan, kommer jag att testa målspelet, båda lagen gör mål i matchen ger fina 2,00 x insatsen hos Oddsautomaten, spelbolaget bjuder dessutom nya kunder på 1200kr i välkomstbonus, den hämtar ni här.

Betsson ger nya kunder uppåt mot 1000kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett av Sveriges populäraste spelbolag och dessutom hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa Betsson.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen att göra mål – Ja
Odds: 2,00
Bolag: Oddsautomaten (1200kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tabla
Strömma: Streaming