Speltips 5/11: Real Sociedad – Atletico Madrid

Tuff bortamatch väntar för Atletico Madrid under lördagen.

Twitter Facebook

Atletico Madrid går fortsatt bra i ligan och placerar sig strax bakom de två stora giganterna Barcelona och Real Madrid. Det som sticker ut, är som vanligt deras sätt att försvara sig på, något som fungerar riktigt bra i Madrid-laget. Man har på tio spelade matcher endast släppt in sex mål, bäst i La Liga.

Real Sociedad har också de inlett säsongen bra och placerar sig bland de sex främsta, och kan mycket väl ge Atletico Madrid en match här. Man har endast förlorat en match på hemmaplan och brukar spela riktigt bra mot bra motstånd på Estadio Anoeta.

Jag tror dock Atletico Madrid lyckas fullfölja sin plan i den här jämna och täta matchen, mot Sevilla för två veckor sedan klarade man inte det, även om man var det bättre laget. Den här gången skiljer det mer i kvalité och med en Griezmann i storform ska man lyckas få hål på Sociedad, får man detta tror jag inte Sociedad lyckas jobba sig tillbaka i matchen.

Jag kommer därför att testa underspelet här till godkända 1,75 x insatsen hos Coolbet, spelbolaget bjuder nya kunder på 1500kr i välkomstbonus, den hämtar ni här.

Släng in 3000kr – få 3000kr extra att spela för – hos storväxande ComeOn

ComeOn bjuder nya kunder på Sveriges bästa insättningsbonus – släng in uppåt mot 3000kr och dubbla din första insättning.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål i matchen
Odds: 1,75
Bolag: Coolbet (välkomstbonus: 1500kr)
Spelstopp: 16:15
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming