Speltips 5/11: Manchester City – Middlesbrough

Manchester City har självförtroende uppe efter vinsten mot Barcelona i veckan – fortsätter City på det vinnande spåret?

Twitter Facebook

Manchester City slog alltså Barcelona med 3-1 i tisdags och gjorde en strålande insats i den matchen. Samtliga spelare spelade på sin högsta nivå och när Manchester City väl kommer upp i den nivån tillhör man den absoluta världseliten.

Man toppar fortsatt Premier League tillsammans med Arsenal och Liverpool, det är verkligen en oerhört underhållande säsong med tanke på hur jämnt det är i toppen. City har i princip en frisk trupp och när man väl har det kan man rotera friskt och det kommer att bli en av nycklarna till att vinna guldet. Dessutom har Gundogan hittat formen, fyra mål på två matcher är ett bra facit och kan han hålla sig skadefri hela säsongen kommer City att bli oerhört farliga.

Middlesbrough kommer till den här matchen med en vinst i bagaget, man slog ett uddlöst Bournemouth med 2-0 förra helgen och kan man fortsätta plocka tre poäng mot de lite sämre lagen har man gjort en godkänd säsong.

Den här matchen kommer endast handla om Manchester City, man befinner sig på en bra plats just nu och en seger mot Barcelona med två mål betyder mycket mer än vad man tror, det var oerhört tydligt på spelarna efter vinsten i veckan, de tror verkligen på konceptet nu och som jag tidigare nämnde, samtliga spelare spelar på den absoluta toppnivån just nu och det tror jag inte Middlesbrough lyckas stå emot.

Jag kommer därför att testa asian handicap-spelet -2 här, SuperLenny betalar fina 1,99 x insatsen för detta och bjuder dessutom nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, den hämtar ni här.

Är du en storspelare och ute efter de lite högre oddsen? Läs Dagensskräll.se

Dagensskräll.se gör en noggrann analys av utbudet och plockar fram de mest intressanta spelen – till de lite högre oddsen. Missa inte!
Läs speltipsen här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2 asian handicap)
Odds: 1,99
Bolag: SuperLenny (1000kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming