Speltips 6/11: Leicester – West Bromwich

Leicester är i princip klara för spel vidare i Champions League och kan börja fokusera på Premier League.

Twitter Facebook

Leicester spelade oavgjort mot Köpenhamn i Champions League i veckan vilket innebär att man har fem poäng ner till tredje platsen med endast två omgångar kvar att spela. Mycket tyder på att man kommer gå vidare från gruppen, och därför tror jag man kan välja att fokuera extra mycket på ligaspelet framöver. Dessutom är det landslagsuppehåll efter helgens matcher och att få med sig en trepoängare från den här matchen hade vart oerhört viktigt för Leicester.

West Bromwich har inte vunnit sedan den 19 september och placerar sig på en 16:e plats i tabellen, man lyckades alltså inte plocka en enda trepoängare under hela oktober. West Bromwich befinner sig i en dålig period och detta tror jag Leicester kan utnyttja, speciellt med tanke på att man spelar på hemmaplan. Här har man gjort riktigt bra resultat i jämförelse med vad man gjort på bortaplan – Leicester är det tredje starkaste laget på hemmaplan, endast Chelsea och Manchester City är bättre.

Hemmaplansfördelen avgör den här matchen, Leicester är långt ifrån lika bra som under förra säsongen men med tanke på West Bromwich form och tabellplacering ligger en Leicester-seger nära till hands. Vi testar den raka ettan till 1,75 x insatsen hos SuperLenny, bjuder dessutom nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, den hämtar ni här.

Oddsautomaten ger nya kunder uppåt mot 1200kr i välkomstbonus

Är du sugen på att testa ett av Sveriges snabbast växande spelbolag och dessutom hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1200kr? Då tycker vi du ska testa Oddsautomaten.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,75
Bolag: SuperLenny (1000kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming