speltips_skribent

Speltips, SHL 2/3: Rögle – Leksand

Vi fortsätter att gå emot seriens sämsta bortalag – riktigt fin chans här för Rögle.

Twitter Facebook

Leksand har förlorat nio av sina tio senaste bortamatcher och känslan säger att det kommer en tionde förlust mot Rögle under torsdagskvällen. Rögle må ha förlorat tre raka matcher men samtliga på bortaplan, innan den här korta bortaturnén hade man två raka vinster på hemmaplan, mot Färjestad och Linköping.

Nu är man alltså tillbaka på hemmaplan igen, och värt att nämna är att det faktiskt är Leksand som fortsatt har en någorlunda chans på att ta sig upp ovanför nedflyttningsstrecket, dock tror jag både Rögle och Leksand åker ner men känslan säger att dessa två lagen kommer göra allt för att inte sluta sist i tabellen.

Leksand har endast plockat poäng i 4 av 24 matcher på bortaplan den här säsongen, och därför kommer vi att testa en Rögle-seger här (rak etta) till fina 2,26 x slanten hos NordicBet, som ger er 1000kr i välkomstbonus – ni låser upp bonusen via den här länken.

LeoVegas bjuder nya kunder på 10 000kr i välkomstbonus

Casinobolagens kanske mest mobilanpassade sajt, LeoVegas.com bjuder nya kunder på en helt otrolig välkomstbonus – 10 000kr finns att hämta hem för nya kunder.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,26
Bolag: NordicBet (1000kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming