speltips_skribent

Speltips 1/3: Real Madrid – Las Palmas

Real Madrid tappade poäng mot Las Palmas senast – får vi bevittna ett revanschsuget Real Madrid under onsdagskvällen?

Twitter Facebook

2-2 blev det senast dessa två lag ställdes mot varandra och därför bör Real Madrid vara extra taggade inför den här kampen.

Real Madrid vände och vann mot Villarreal i den senate ligaomgången, man låg under med 2-0 i den 56:e matchminuten men efter mål av Bale, Ronaldo och Morata ordnade man alltså segern till slut, en bekräftelse på vinnarmentaliteten som finns i klubben just nu.

Den här matchen lär bli en ensidig historia, den raka ettan står i runt 1,10 gånger pengarna hos de flesta spelbolagen MEN, Betfair bjuder nya kunder på ett unikt erbjudande, man ställer ut hela 5,00 gånger pengarna för en Real Madrid-seger och är ni intresserade av detta erbjudande, trycker ni här.

Åter till matchen, Real Madrid toppar fortsatt tabellen och Bale har hittat rätt efter sin skada vilket är oerhört viktigt eftersom Ronaldo gjort mindre mål än vanligtvis. Dessutom så är Morata glödhet, och känslan säger att han kommer få starta den här matchen på Benzemas bekostnad, fransmannen har inte alls hittat rätt den här säsongen.

Känslan säger även att Zidane kommer att rotera en del, vilket jag tror gynnar laget mer än att hela tiden spela med den ordinarie elvan. Real Madrid har spelare som James, Isco och Kovacic på bänken, samtliga oerhört sugna på att visa vad de går för, och detta gynnar laget.

Och därför testar vi spelet 1/1 till fina 1,51 x insatsen, perfekt att spela i en dubbel!

Är ni istället sugna på att spela på en Real Madrid-seger hos Betfair och få 5 gånger pengarna? Skapa då ett konto här.

Spela på det brittiska viset – hos Ladbrokes

Ladbrokes erbjuder nya kunder 1000kr i välkomstbonus, gå med de nu och hämta din bonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1/1
Odds: 1,51
Bolag: Betfair (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming