speltips_skribent

Speltips 1/3: Celta Vigo – Espanyol

Hemmaplansfördelen väger tungt i matchen mellan Celta Vigo och Espanyol.

Twitter Facebook

Celta Vigo är ett klassiskt hemmalag, vilket man i princip alltid varit, 8 segrar på 11 försök är ett riktigt bra resultat, och därför ligger en hemmaseger nära till hands i det här mötet.

Celta Vigo har dessutom tre raka vinster här på hemmaplan, så är formen är god och man är ofta väldigt stabila här. Som jag nämnde tidigare har man förlorat tre matcher under hela säsongen här på hemmaplan, mot bland annat Sevilla och Atletico Madrid, detta är en bekräftelse på hur starka de egentligen är, det är sällan de sämre lagen i ligan åker hem med poäng härifrån.

Espanyol har gjort en fin säsong och placerar sig på en 9:e plats, med ett poäng mer än Celta Vigo, värt att nämna är att man har en match mer spelad än Celta. Formen är sisådär, man har förlorat tre av sina fyra senaste bortamatcher och därför trycker jag lite extra på hemmaplansfördelen här.

Jag tror dock inte på en enkel seger för Celta Vigos del, båda lagen har fortsatt en stor chans till att plocka en Europa-plats inför nästa säsong och det lär spegla matchbilden en aning. Dock väger hemmaplansfördelen oerhört tungt, och Celta är inne i en fin period här och därför kommer jag att testa den raka ettan till fina 1,943 x insatsen hos Pinnacle, spelbolaget är rankade som oberoende nummer ett för utbetalningar, vilket innebär att de erbjuder dem absolut högsta oddsen.

Placera ditt 200 kr Riskfria Spel och få 1 månad full tillgång till Viaplay Sport,
värde 399 kr

Betsafe bjuder till med en magisk välkomstbonus för alla nya kunder! Öppna ett konto, hämta hem ditt riskfria spel och få en gratismånad hos Viaplay.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,943
Bolag: Pinnacle (nr 1 på odds)
Spelstopp: 21:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming