speltips_skribent

Speltips 2/3: Deportivo La Coruna – Atletico Madrid

Målsnål tillställning att vänta på Estadio Riazor under torsdagskvällen?

Twitter Facebook

Atletico Madrid förlorade snöpligt mot Barcelona i helgen efter en stark insats, man förtjänade minst ett poäng i den matchen men Barcelona har Messi, och den mannen har en tendens att avgöra dessa matcherna, det gjorde han den här gången också.

I ligaspelet går Atletico Madrid sådär, i och med förlusten mot Barcelona så placerar man sig i skrivande stund 10 poäng bakom ligaledaren Real Madrid, samtidigt har Real Madrid en match mindre spelad. Nu handlar det enbart om att försvara fjärdeplatsen, vilket man med största sannolikhet kommer att klara av, men Real Sociedad vann under tisdagskvällen och vägrar ge upp, innan den här matchen spelas står alltså lagen på lika många poäng.

Deportivo La Coruna är ett defensivt starkt lag på hemmaplan, här har man endast släppt in 11 mål på 11 matcher. Man låter allt som oftast motståndaren föra spelet och fokuserar mest på att försvara och det är man faktiskt oerhört bra på. Det är svårt att få hål på detta laget, och känslan säger att ett formsvagt Atletico Madrid kan få det svårt här, jag tror fortfarande på att de ordnar en seger men det lär inte bli stora siffror.

Vi testar därför underspelet här till fina 1,71 x slanten hos ComeOn, alla nya kunder får 400 kr i bonus + en gratis Premier League-halsduk – det räcker alltså att endast slänga in 100kr.

Spela på det brittiska viset – hos Ladbrokes

Ladbrokes erbjuder nya kunder 1000kr i välkomstbonus, gå med de nu och hämta din bonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål i matchen
Odds: 1,71
Bolag: ComeOn (400% bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming