speltips_skribent

Speltips 2/3: Sevilla – Athletic Bilbao

Fortsätter Sevillas positiva trend?

Twitter Facebook

Sevilla är uppe i tre raka vinster just nu och i den senaste ligaomgången vände man och vann dessutom derbyt mot Real Betis på bortaplan. Formen är det alltså inget fel på, och här på hemmaplan är man riktigt starka, ett av de starkaste lagen i världen just nu vill jag påstå.

Man har spelat 11 matcher så här långt på hemmaplan i ligaspelet, och vunnit 9 av dessa, endast Real Madrid är bättre. Athletic Bilbao har förvisso tagit fler poäng än Sevilla på hemmaplan men de har också spelat två matcher mer.

Bilbaos form är något tveksam, i alla fall på bortaplan. På hemmaplan är man oerhört starka men på bortaplan har man endast lyckats vinna 2 av 11 matcher, och samtidigt förlorat 7 stycken. Senast man vann på bortaplan i ligaspelet var den 21 september förra året – en oroväckande lång tid utan seger? Och sedan den 21 september har man alltså endast plockat 2(!) poäng på bortaplan.

Det är alltså inte helt optimalt att resa till Sevilla med den här statistiken i bagaget, och därför kommer jag att testa asian handicap -1 på Sevilla här, vi får fina 2,20 x insatsen för spelet hos Pinnacle, spelbolaget är rankade som oberoende nummer ett för utbetalningar, vilket innebär att de erbjuder dem absolut högsta oddsen.

BetStars ger kunder möjligheten att tiodubbla sina vinster

Hos BetStars kan du hämta hem ett gratisspel, värde 200kr och utöver det erbjuder de tjänsten ”Spin & Bet”, vilket innebär att du varje gång har chansen att tiodubbla din vinst.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 2,20
Bolag: Pinnacle (nr 1 på odds)
Spelstopp: 21:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming