speltips skribent

Speltips, NHL 3/3: Washington Capitals – New Jersey Devils

Ligans bästa lag möter ett av ligan sämsta lag. Bergetta.

Twitter Facebook

Washington Capitals går mot slutspelet som favoriter då de leder racet om att vinna grundserien. Nu har de även värvat in klasspelare Kevin Shattenkirk och har enligt mig ligans bästa trupp. Hemma i Washington är de har 25 vinster och enbart 6 förluster denna säsong. Formen på hemmaplan är också fantastisk då de vunnit 13 raka hemmamatcher varav 12 är på ordinarie tid. Målvakten är inte bekräftad men Holtby förväntas starta. Skador har laget på A. Burakovsky, T.J Oshie och B. Orpik är day-to-day.

New Jersey Devils säsong är väl helt okej än så länge. Varken bra eller dåligt. De har 62/62 matcher och de är i stort sätt borträknat från slutspel. Problemet har fortsatta problem med offensiven trots de värvade in toppspelaren Taylor Hall inför säsongen. Det är ingen märkbar skillnad på hemma som bortaspelet denna säsong med ett facit på 12-13-6. Formen på New Jersey är också dålig då de bara lyckats vinna 1 av de senaste 6 matcherna. Målvakten är inte heller bekräftat men Cory Schneider förväntas starta. Skador finns på M.Savard, P. Zacha och J. Josefsson är day-to-day.

Det finns inte i min värld att Washington inte ska vinna denna match under ordinarie tid mot ett lag som inte ha något att spela för och egentligen gynnas av dåliga resultat dådet innebär större möjligheter i draftvalet.

Washington Capitals FT spelas till oddset 1,65 x slanten hos Betsson, spelbolaget ger alla nya kunder en välkomstbonus på upp till 1000kr.

Prova vår favorit BetHard – erbjuder marknadens högsta odds

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag och hämta hem en välkomstbonus på uppåt mot 1000kr? Då tycker vi du ska testa BetHard.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Washington Capitals FT
Odds: 1,65
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 01:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming