speltips_skribent

Speltips NHL, 16/3: Philadelphia Flyers – Pittsburgh Penguins

Pennsylvania-duon Philadelphia Flyers och Pittsburgh Penguins drabbar samman under natten till torsdagen.

Twitter Facebook

Formsvagt mot formstarkt, Flyers har lyckats vinna fyra av sina tio senaste matcher samtidigt som Penguins plockat sju segrar på lika många försök. Klubbarna har drabbats samman en gång tidigare under den här säsongen och då drog Pittsburgh Penguins det längsta strået.

Överlag är Penguins det bättre laget, Crosby når ofta en helt sanslöst hög nivå och klubben har gjort hysteriskt mycket mål den här säsongen, det har betalat sig ordentligt vilket deras 95 poäng bekräftar, lika många som Washington, och tillsammans är man de två lagen som plockat mest poäng i ligan.

Slänger vi in samtliga lag i en stor liga hittar vi Philadelphia Flyers på en 21:a plats vilket bekräftar kvalitétsskillnaden, dock har Penguins presterat mycket sämre på bortais den här säsongen vilket ökar chanserna för Flyers till att plocka poäng här.

Känslan säger att Crosby och hans mannar ordnar en seger här, Washington har vart den solklara ettan ett bra tag och Penguins lär vara oerhört sugna på att slänga ner Washington till en andraplats, formen ser dessutom bra ut och Crosby placerar sig samtidigt endast två poäng bakom Kane i poängligan vilket innebär att han kan bli etta efter den här bataljen.

Jag testar därför den raka tvåan här till fina 2,25 x insatsen hos Coolbet, spelbolaget ger alla nya kunder en välkomstbonus, på upp till 1000kr.

200 free spins + 10 000kr i välkomstbonus – bara hos LeoVegas

LeoVegas bjuder alla nya casinokunder på en helt sanslös välkomstbonus, dubbla din insättning upp till 20 000kr, och få dessutom uppåt mot 200 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2,25
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 00:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming