speltips_skribent

Speltips 15/3: Atletico Madrid – Bayer Leverkusen

Ett på förhand redan avgjort möte vill jag påstå och känslan säger att Atletico Madrid endast kommer att spela av den här matchen.

Twitter Facebook

Atletico Madrid är ett av världens bästa lag när det kommer till att försvara ledningar, och även om formkurvan pekat neråt efter förra säsongen, har man presterat på en oerhört hög nivå i Champions League. Man slog Bayer Leverkusen med 4-2 på bortaplan och det är ett underläge jag inte tror Leverkusen kan vända på.

Simeone vill gå långt i Champions League, extra mycket den här säsongen, i och med att ligaguldet längre inte är inom räckhåll. Leverkusen är dessutom på väg att göra ett av sina sämre år i Bundesliga, i skrivande stund placerar man sig på en svag 10:e plats och vunnit tre av sina tio senaste ligamatcher.

Jag har därför valt att titta närmre på underspelet i den här matchen, Atletico Madrid kommer att spela med en låg risk, i kombination med ett högt tålamod, alltså ta sig fram sakta men säkert genom varje lagdel och därför tyder mycket på att vi får bevittna en målsnål tillställning – för Atletico Madrid är oerhört bra på detta och Leverkusen kommer att få det oerhört svårt att skapa målchanser.

Under 3,0 mål i matchen (insatsen betalas tillbaka vid exakt tre mål) betalar fina 1,70 gånger pengarna hos MrRingo, spelbolaget ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus – dem hämtar ni här.

Alla storspelare! Vänd er till Pinnacle – erbjuder alltid högst odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonus (100% på din första insättning), utan spelbolaget har istället valt att satsa direkt på att erbjuda de högsta oddsen.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Under 3,0 mål i matchen
Odds: 1,70
Bolag: MrRingo (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming