speltips_skribent

Speltips 15/3: Monaco – Manchester City

Kan hemmastarka Monaco utmana Peps Manchester City om en plats till kvartsfinalen?

Twitter Facebook

Monaco fortsätter ösa in mål, i samtliga turneringen och det är en bekräftelse på hur mycket kvalité i det laget. Man föll mot Manchester City med 5-3 senast i en oerhört underhållande match, offensiven imponerade vilket tre mål är en bekräftelse på – Falcao missade dessutom en straff.

Förutsättningarna ser ut som följande; Monaco måste göra minst två mål för att ta sig vidare, lyckas de? Jag säger ja till det första påståendet, dock är jag inte säker på att man ordnar ett avancemang, det lämnar jag osagt.

Mycket talar för att vi får bevittna en liknande tillställning som den första, Manchester City har sett något svaga ut bakåt och lyckas Monaco göra första målet, lär det bli riktigt oroligt i City-lägret. Monaco kan göra mål, det vet vi om vid det här laget, man har gjort osannolika 84 mål i ligaspelet (jämför det med PSG:s 58), och i gruppspelet i Champions League noterades man för nio fullträffar, vilket också är bra.

Manchester City har haft stora problem i backlinjen den här säsongen och tappat flera poäng genom misstag längre ner i banan, och vi fick också bevittna detta i det första mötet, därför kommer jag att testa spelet; Monaco att göra minst två mål i matchen till fina 1,80 x insatsen hos Betfair, som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

1000kr oddsbonus + 250kr riskfritt spel – hos NordicBet

Svenska NordicBet bjuder alla nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, utöver detta får ni ett riskfritt spel, upp till 250kr, vilket innebär att insatsen betalas tillbaka vid en eventuell förlust på spelet.
Hämta din oddsbonus + ditt riskfria spel här.

Speltips:

Speltips: Monaco över 1,5 mål i matchen
Odds: 1,80
Bolag: Betfair (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming