speltips_skribent

Speltips 14/3: Juventus – Porto

Juventus lär gå vidare från det här dubbelmötet efter segern i Portugal med klara 2-0 – kan Porto åtminstone bjuda upp till kamp?

Twitter Facebook

Jag vill börja med att lyfta fram Betfairs unika erbjudande som är till för alla nya kunder – att Juventus kvalar sig vidare till en kvartsfinal betalar i skrivande stund 1,002 gånger pengarna, men Betfair har valt att boosta på oddset upp till 4,00 gånger pengarna. Vill ni veta mer kring den dealen? Då trycker ni här.

Juventus är förmodligen det laget i världen som är bäst på att försvara en ledning, i ligaspelet har man dessutom endast släppt in 8 mål på 15 matcher här på hemmaplan, och därför är jag oerhört skeptisk till Porto och deras chanser till att ta sig vidare här.

Juventus vann som sagt det första mötet med 2-0, och allt talar för att man ordnar ett avancemang här. Porto hade ett par bra chanser i det första mötet, men fick en man utvisad och släppte in två snabba mål – och i Turin lär det bli ännu svårare att göra mål.

Därför har jag tittat närmre på målmarknaden och mer exakt underspelet, Juventus lär inte vara allt för intresserade av att gå framåt, utan man kommer att spela med ett stort tålamod – och det gör man riktigt bra.

Och därför talar mycket för en målsnål tillställning, jag testar därför spelet under 2,5 mål i matchen till godkända 1,77 gånger pengarna hos Betfair (1000kr bonus).

Men är ni som sagt istället intresserade av den andra dealen? 4,00 gånger slanten för ett Juventus-avancemang? Då trycker ni på den här länken.

1000kr oddsbonus + 250kr riskfritt spel – hos NordicBet

Svenska NordicBet bjuder alla nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, utöver detta får ni ett riskfritt spel, upp till 250kr, vilket innebär att insatsen betalas tillbaka vid en eventuell förlust på spelet.
Hämta din oddsbonus + ditt riskfria spel här.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål i matchen
Odds: 1,77
Bolag: Betfair (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming