speltips_skribent

Speltips 14/3: Leicester – Sevilla

Kan Leicester skrälla sig vidare till en kvartsfinal i Champions League?

Twitter Facebook

Leicester lyckades få med sig ett godkänt resultat från den första matchen, 2-1 skrevs slutresultatet till slut, vilket är ett bra resultat för Leicester inför hemmamatchen under tisdagskvällen.

Lyckas Leicester ta sig vidare? Det tror jag dessvärre inte. Leicester kommer att behöva gå framåt vilket kommer att skapa en mängd omställningschanser för Sevillas del – och just det är de bäst på. Premier Leauge-klubben har samtidigt haft stora problem i defensiven den här säsongen och det är något Sevilla kommer att kunna utnyttja.

Den spanska klubben behöver alltså inte stressa, det är Leicester som måste gå framåt, och möjligheterna kommer att dyka upp för Sevillas del, känslan säger därför att det kan bli en målrik tillställning.

Överspelet känns riktigt bra i den här matchen, för lyckas Sevilla göra mål i den här matchen, lär Leicester inte vara allt för försiktiga, utan man har en chans här i den åttondelsfinalen och kommer att spela offensivt.

Över 2,5 mål i matchen betalar fina 1,78 x degen hos MrRingo, spelbolaget ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus, de hämtar ni här.

Alla storspelare! Vänd er till Pinnacle – erbjuder alltid högst odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonus (100% på din första insättning), utan spelbolaget har istället valt att satsa direkt på att erbjuda de högsta oddsen.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål i matchen
Odds: 1,78
Bolag: MrRingo (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming