speltips_skribent

Speltips 14/3: Fulham – Blackburn

Fulham går vid seger upp på en kvalplats, till Premier League – fixar man tre pinnar?

Twitter Facebook

Med tio matcher kvar att spela har Fulham allt i sina egna händer, man har gjort en stark säsong och kan vid vinst här gå om Sheffield Wednesday och placera sig på en sjätteplats i tabellen – och känslan säger att man ordnar tre pinnar.

Fulham har inte förlorat i ligaspelet sen den 4:e februari, sedan dess har man spelat sju matcher – och vunnit fem av dessa. Man är faktiskt ligans formstarkaste lag just nu samtidigt som Blackburn kämpar på i botten av tabellen.

Och Blackburn riskerar faktiskt att åka ur ut Championship, man befinner sig på fel sida av nedflyttningsstrecket och har endast två lag under sig i tabellen.

Fulham befinner sig i fin form, och ser riktigt starka ut just nu, senast slog man ligaledaren Newcastle på bortaplan med 3-1, och jag har därför oerhört svårt att se att man tappar poäng i den här matchen.

Jag finner därför spelvärde i den raka ettan till fina 1,55 x insatsen hos Coolbet, fungerar fint i en dubbel, hämta er välkomstbonus hos spelbolaget, ni får 1000kr i välkomstbonus av dem vi den här länken.

200 free spins + 10 000kr i välkomstbonus – bara hos LeoVegas

LeoVegas bjuder alla nya casinokunder på en helt sanslös välkomstbonus, dubbla din insättning upp till 20 000kr, och få dessutom uppåt mot 200 free spins.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,55
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming