speltips_skribent

Speltips 13/3: Chelsea – Manchester United

FA-Cupen bjuder på en riktig toppmatch under måndagskvällen – Manchester United gästar Chelsea.

Twitter Facebook

Den fjärde och sista kvartsfinalen ska avgöras och det är alltså Chelsea och United som gör upp om en plats till semifinalen.

Chelsea är det bättre laget av dessa två och Conte har verkligen fått ordning på detta Chelsea, Mourinho jobbar samtidigt med att sätta sin prägel på laget men har inte kommit lika långt som Conte – och det är den stora skillnaden mellan dessa lagen.

Det finns en vinnarmentalitet hos hemmalaget som är oerhörd svår att rubba, man vinner i princip alla sina matcher komfortabelt och defensiven sitter som ett smäck – samtidigt som det är toppkvalité högre upp i banan med Hazard och Costa i spetsen.

United tappar alldeles för mycket poäng mot svagare motstånd på hemmaplan, vilket vi fått bevittna ett flertal gånger och det är tydligt att United inte riktigt fått ordning på det här bygget – men det ser bättre och bättre ut, och nästa säsong kan man säkerligen vara med och utmana om ett guld i ligaspelet.

Jag tror starkt på att Chelsea löser ett avancemang här och spelar därför också på den raka ettan till fina 1,85 gånger insatsen hos Ladbrokes, som bjuder alla nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.

1000kr oddsbonus + 250kr riskfritt spel – hos NordicBet

Svenska NordicBet bjuder alla nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, utöver detta får ni ett riskfritt spel, upp till 250kr, vilket innebär att insatsen betalas tillbaka vid en eventuell förlust på spelet.
Hämta din oddsbonus + ditt riskfria spel här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,85
Bolag: Ladbrokes (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming