speltips_skribent

Speltips 13/3: Lazio – Torino

Det krävs tre poäng för Lazio i den här matchen om de ska kunna utmana Napoli om tredjeplatsen.

Twitter Facebook

Napoli och Inter vann under söndagen och därför krävs det en trepoängare här för Lazios del, dock lär det inte bli en enkel uppgift, utan Torino har gjort det bra den här säsongen och gör mycket mål – Belotti är i strålande form och gjort hela 22 mål i ligaspelet den här säsongen.

Lazio har dock hemmaplansfördelen här och den väger tungt i den här bataljen och känslan säger att Lazio ordnar tre pinnar, man befinner sig i fin form med tre raka vinster. På hemmaplan har Lazio dessutom fin statistik med 9 vinster på 14 försök.

Torino placerar sig på en 10:e plats i tabellen, på hemmaplan har de endast förlorat en match, men på bortaplan har man endast lyckats plocka två trepoängare, och med tanke på Lazios nuvarande form, lär tre pinnar bli en tuff uppgift för detta Torino.

Jag kommer därför att testa spelet, Lazio vinnare + över 1,5 mål i matchen till fina 1,75 x insatsen hos Betsson, som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

Alla storspelare! Vänd er till Pinnacle – erbjuder alltid högst odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonus (100% på din första insättning), utan spelbolaget har istället valt att satsa direkt på att erbjuda de högsta oddsen.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Lazio vinnare + över 1,5 mål i matchen
Odds: 1,75
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming