speltips_skribent

Speltips 16/3: Ajax – Köpenhamn

FC Köpenhamn har länge varit Nordens stormakt inom fotbollen, men nu har man tagit ytterligare ett steg i rätt riktning och utmanar Europa League-klubbarna.

Twitter Facebook

FC Köpenhamn imponerade stort på mig i Champions League sett till förutsättningarna, det blev till slut en tredjeplats för det danska laget vilket innebär att man kvalade sig in till Europa League – och här kan man verkligen utmana.

Europa League-äventyret inledde man genom att slå ut bulgariska Ludogorets i 16-delsfinalen med det sammanlagda resultatet 2-1, och under förra veckan besegrade man Ajax med 2-1 på hemmaplan, och Köpenhamn är nu på god väg till att plocka en kvartsfinal-plats – vilket jag också tror man fixar.

Ajax är inte lika bra som tidigare, inte i närheten vill jag påstå. Den holländska ligan har försämrats under de senaste åren. En stor anledning till detta är givetvis att de bästa spelarna lämnar för större utmaningar, och det har slagit de extra hårt under den här säsongen.

Därför ser jag Köpenhamns chanser som stora till att ta sig vidare här, man har en riktigt fin backlinje med bland annat Johansson och Augustinsson, och det är två riktiga klasspelare som visat att de håller mot de allra bästa. Och med tanke på vilka spelare som Ajax blev av med inför säsongen, tror jag de kommer få det riktigt tufft med att skapa målchanser, Milik, Fischer och Ghazi är tre klassanfallare man blivit av med och det har varit oerhört tydligt den här säsongen, hur mycket de egentligen saknas – man har alltså inte lyckats ersätta dessa lirare så bra.

Jag kommer därför att spela på att Köpenhamn tar sig vidare här, Betsson betalar fina 1,85 x insatsen för ett Köpenhamn-avancemang här och det plockar vi! Spelbolaget bjuder dessutom nya kunder på 1000kr i välkomstbonus – dem hämtar ni här.

Alla storspelare! Vänd er till Pinnacle – erbjuder alltid högst odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonus (100% på din första insättning), utan spelbolaget har istället valt att satsa direkt på att erbjuda de högsta oddsen.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: FC Köpenhamn att kvala sig vidare – Ja
Odds: 1,85
Bolag: Betsson (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:05
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming