speltips_skribent

Speltips 16/3: Roma – Lyon

Lyon besegrade Roma med fina 4-2 på hemmaplan – lyckas Roma vända på underläget eller blir besvikelsen ett faktum?

Twitter Facebook

Senast tryckte vi på för Lyons fina siffror på hemmaplan, och spelade de som vinnare – den reken satt fint, och den här gången väljer vi samma tecken från 1×2-marknaden.

Den raka ettan känns riktigt bra med tanke på hur stor skillnad det är på Lyon beroende på om de spelar på hemmaplan eller på bortaplan. Och då ska vi också tänka på hur duktiga Roma är på just hemmaplan, i ligaspelet har man endast förlorat en match, alla de andra matcherna har man vunnit och sett till truppen, rankar jag Roma högre. Vi ska heller inte glömma att de trots allt går bra i Serie A, en andraplats är inte fy skam, när en liga består av lag som Napoli, Inter, Milan och Lazio.

Det väntar dock en oerhört svår uppgift för detta Roma, för en 1-0-seger räcker inte, utan man behöver göra minst två mål för att ta sig vidare här, inte alls omöjligt, men det krävs ett hårt kollektivt arbete om man ska ro hem detta.

Men känslan säger fortfarande att Roma löser en seger här, med stödet man får på hemmaplan är man oerhört svårslagna, och det har de verkligen bevisat i år. Tittar vi samtidigt på vad Lyon har presterat på bortaplan den här säsongen (i samtliga turneringar), så får vi upp raden; 8-3-9. Alltså endast 8 vinster på 20 försök, i jämförelse med, 15 segrar på 21 försök på hemmaplan.

Vi testar därför den raka ettan till fina 1,71 x insatsen hos ComeOn, som bjuder alla nya kunder på Sveriges bästa välkomstbonus, dubbla din insättning upp till 6000kr.

1000kr oddsbonus + 250kr riskfritt spel – hos NordicBet

Svenska NordicBet bjuder alla nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, utöver detta får ni ett riskfritt spel, upp till 250kr, vilket innebär att insatsen betalas tillbaka vid en eventuell förlust på spelet.
Hämta din oddsbonus + ditt riskfria spel här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,71
Bolag: ComeOn (3000kr bonus)
Spelstopp: 21:05
TV: TV-tablå
Stream: Streaming