speltips_skribent

Speltips 16/3: Manchester United – Rostov

Rostov fixade ett kryss i Ryssland, något vi faktiskt var inne på och lyfte fram – den här gången lär det bli betydligt svårare.

Twitter Facebook

Som vanligt sticker Betfair ut hakan och bjussar på en helt otrolig deal – i skrivande stund betalar en Manchester United-seger runt 1,30 gånger pengarna hos samtliga spelbolag, dock har Betfair valt att bjuda alla nya kunder på ett ordentligt boostat odds, du får som ny kund hela 5,00 gånger pengarna för en Manchester United-seger. Och inte nog med detta får du dessutom ett gratisspel (värde 100kr) om Zlatan Ibrahimovic lyckas göra mål i matchen. Låter detta erbjudandet intressant? Då klickar du på den här länken.

Manchester United spelade som sagt oavgjort i Ryssland vilket inte var alls överraskande, vi var inne på hur svårt det är för lag att spela i Ryssland i vår tidigare rek och det fick vi bekräftat även efter den matchen. Minusgrader i kombination med dåliga planer brukar göra det svårt för lagen utanför Europa att prestera och nu när Manchester United får spela på hemmaplan i England tror vi på en annorlunda matchbild.

Manchester United är stora favoriter till att gå vidare – med all rätt vill jag påstå, Rostov är ett bra fotbollslag men steget upp till Old Trafford ska vara för stort. Mourinho har dessutom med största sannolikhet siktet inställt på att vinna Europa League, så att man får en garanterad plats inför nästa säsong, för även om man fortsatt har chansen på fjärdeplatsen i Premier League lär det bli mycket svårt, det är många lag som är inblandade i det racet och United är inte heller de största favoriterna till att plocka den.

Men att de löser ett avancemang här, det tror jag starkt på och avgörande faktorn lär bli hemmaplansfördelen, Zlatan lär dessutom vara spelsugen efter att ha missat matchen mot Chelsea på grund av avstängning, speciellt med tanke på att matchen spelas på Old Trafford.

Mycket talar som sagt för att United gör första målet, och det innebär att Rostov också är tvungna att göra minst ett, det kommer öppna upp stora ytor för Uniteds anfallspjäser, därför testar jag ett spel från asian handicap-marknaden, -1,5 Manchester United betalar fina 1,81 x slanten hos Betfair (som också bjuder på 1000kr i välkomstbonus).

BetStars ger kunder möjligheten att tiodubbla sina vinster

Hos BetStars kan du hämta hem ett gratisspel, värde 200kr och utöver det erbjuder de tjänsten ”Spin & Bet”, vilket innebär att du varje gång har chansen att tiodubbla din vinst.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,5 asian handicap)
Odds: 1,81
Bolag: Betfair (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:05
TV: TV-tablå
Stream: Streaming