speltips_skribent

Speltips 9/3: Rostov – Manchester United

Vi plockar ut HT-spelet från matchen mellan Rostov och Manchester United.

Twitter Facebook

Rostov ska inte underskattas i det här mötet, det är ett oerhört tufft gäng att möta – speciellt i Ryssland där givetvis hemmalaget är vana vid kyla och dåliga planer. Manchester United kommer att få erfara detta, och även om de till slut säkert löser ett avancemang här, tror jag det kan bli en tight match här i Ryssland.

En frustrerad Mourinho har dessutom gått ut i media och visat sitt missnöje kring den dåliga planen, han menar att det inte riktigt går att kalla det en fotbollsplan, intressant läsning.

Det är en av anledningarna till varför jag tror på en tight match, sen är dessutom Rostov ett bra fotbollsgäng, man slog bland annat Sparta Prag här med 4-0, och man har även slagit Bayern Munchen här, i gruppspelet i Champions League.

Jag plockar därför ut ett spel från halvtidsmarknaden här – spelvärdet hittar jag i X:et till fina 2,05 x slanten hos Unibet, livestreama all fotboll hos spelbolaget och passa också på att hämta din välkomstbonus, upp till 1000kr.

BetStars ger kunder möjligheten att tiodubbla sina vinster

Hos BetStars kan du hämta hem ett gratisspel, värde 200kr och utöver det erbjuder de tjänsten ”Spin & Bet”, vilket innebär att du varje gång har chansen att tiodubbla din vinst.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: X i halvtid
Odds: 2,05
Bolag: Unibet (1000kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming