speltips_skribent

Speltips 9/3: Lyon – Roma

Lyon är i fin form just nu och ska kunna utmana Roma här på hemmaplan.

Twitter Facebook

Lyon är oerhört tuffa att möta här på Parc Olympique Lyonnais och känslan säger att Roma får känna på det en aning här. Lyon slog ut AZ Alkmaar med det sammanlagda resultatet 11-2, på hemmaplan besegrade man holländarna med hela 7-1, och de gör även mycket mål i ligaspelet.

Lacazette, Fekir och Depay har verkligen hittat formen, vilket faktiskt innebär att Lyon har ett av Europas farligaste anfall, och tittar vi närmre på deras fyra senaste hemmamatcher, bekräftar siffrorna detta. Man har gjort hela 20(!) mål på dessa fyra matcher, Fekir har gjort fem mål, Lacazette har gjort tre och Depay har också gjort tre.

Jag rankar Roma snäppet ovanför Lyon sett till kvalité i truppen, men hemmalaget är oerhört formstarka här på hemmaplan och därför tror jag också de kan utmana italienarna.

Jag kommer därför att testa spelet Lyon som vinnare men försäkrar mig genom dnb, insatsen betalas alltså tillbaka vid ett oavgjort resultat – vi får fina 1,81 x insatsen för detta spelet hos Bet365, livestreama all fotboll hos Bet365 som dessutom bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.

Alla storspelare! Vänd er till Pinnacle – erbjuder alltid högst odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonus (100% på din första insättning), utan spelbolaget har istället valt att satsa direkt på att erbjuda de högsta oddsen.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Lyon dnb
Odds: 1,81
Bolag: Bet365 (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:05
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming