speltips_skribent

Speltips 9/3: Olympiakos – Besiktas

Olympiakos och Besiktas drabbar samman under torsdagskvällen.

Twitter Facebook

Grekiska Olympiakos slog ut turkiska Osmanlispor i 16-dels finalen med det sammanlagda resultatet 3-0 – och den här gången blir det ännu en turkisk klubb man ska försöka skicka bort från turneringen.

Den grekiska toppklubben hade endast förlorat en match under hela säsongen i ligaspelet, men har helt plötsligt hamnat i en så kallad formsvacka, tre raka förluster har man radat upp och frågan är om det påverkas den här matchen, lite säkerligen, men jag tror man rycker upp sig, och trots allt utmanar ett formstarkt Besiktas här.

Den turkiska klubben placerar sig i topp av tabellen i den turkiska ligan och har gjort en riktigt fin säsong. Det finns oerhört mycket kvalité i klubben, främst i anfallet där en viss Cenk Tosun öser in mål, han toppar skytteligan i den inhemska ligan och i Europa League har han redan stänkt dit två baljor – efter två spelade matcher.

Den här matchen lär vara ganska öppen, Olympiakos har hemmaplansfördel men Besiktas är i grund och botten det bättre laget – 1×2-marknaden låter jag därför bli helt, jag finner istället spelvärde i överspelet, över 2,0 mål i matchen betalar fina 1,73 x slanten, vid exakt två mål i matchen betalas insatsen tillbaka.

Vi tackar Coolbet för det fina oddset, spelbolaget bjuder dessutom nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.

Sveriges tyngsta välkomstbonus med rättvisa omsättningskrav –  bara hos ComeOn

ComeOn bjuder alla nya kunder på Sveriges bästa välkomstbonus – du kan dubbla din insättning, upp till 6000kr. Dessutom är omsättningskraven riktigt rättvisa.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2,0 mål i matchen
Odds: 1,73
Bolag: Coolbet (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:05
TV: TV-tablå
Stream: Streaming