speltips_skribent

Speltips 8/3: Barcelona – PSG

Äntligen dags för match 2 i det här dubbelmötet – kan Barcelona vända på ett 4-0-underläge här på Camp Nou?

Twitter Facebook

Jag vill börja med att presentera Betfairs unika kampanj inför den här spännande fighten, få hela 6 gånger pengarna för en Barcelona-seger hos spelbolaget, gäller dock endast för nya kunder – ni kommer åt erbjudandet här.

Nu till matchen och det andra mötet mellan de två giganterna – PSG vann alltså det första mötet med hela 4-0 och fick Barcelona att se ut som ett lag från den spanska andradivisionen. En oerhört imponerande insats av detta PSG som alltså var totalt överlägsna i det första mötet, man var överlägsna på mittfältet vilket isolerade Barcas annars duktiga anfallare – och det kommer även att vara nyckeln i den här matchen.

PSG kommer att ta några steg tillbaka i banan i den här matchen, de bör dock vara försiktiga med detta, får Barcelona igång sitt spel kan det gå undan – speciellt med tanke på att trion där framme hittat storformen under de senaste veckorna.

Barcelona kommer att ha mycket boll och känslan säger att PSG kommer att sjunka mer och mer ju längre in i matchen vi kommer och därför tror jag också Barcelona lyckas stänka dit en balja redan i första halvlek.

PSG bör egentligen spela som de gjorde i den första matchen, dock med en något mindre risk, dock säger känslan att det blir precis tvärtom – har man med sig en 4-0-ledning är risken stor att man endast är ute efter att försvara den, och då lär chanserna dyka upp för Barcelonas del.

Jag kommer därför att testa Barcelona som vinnare i halvtid och jag tror även de ordnar en seger i den här matchen, 1/1 spelas därför till fina 2,18 x insatsen.

Men är ni mer intresserade av Betfairs unika deal? En Barcelona-seger betalar alltså hela 6,00 gånger pengarna (istället för 1,50x), hos spelbolaget om man är ny kund, ni hittar erbjudandet här.

BetStars ger kunder möjligheten att tiodubbla sina vinster

Hos BetStars kan du hämta hem ett gratisspel, värde 200kr och utöver det erbjuder de tjänsten ”Spin & Bet”, vilket innebär att du varje gång har chansen att tiodubbla din vinst.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1/1
Odds: 2,18
Bolag: Betfair (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming