speltips_skribent

Speltips 8/3: Dortmund – Benfica

Benfica fick med sig ett fint resultat från Portugal med tanke på att man lyckades hålla nollan – kan Dortmund vända på det här mötet?

Twitter Facebook

Dortmund föll som sagt med 1-0 i Portugal men det är en stor skillnad på laget när de spelar inför sina egna supportrar – och känslan säger att de kan hjälpa Dortmund att ta sig vidare från den här åttondelsfinalen.

Dortmund har endast vunnit 4 av 12 matcher på bortaplan i ligaspelet den här säsongen, på hemmaplan har man följande rad; 8-3-0, man är alltså fortsatt obesegrade och har gjort 28 mål och endast släppt in 7 bakåt.

Hemmaplansfördelen väger alltså oerhört tungt i den här matchen, och som vi alla säkert redan känner till, har Dortmund också kanske den bästa stämningen på en arena. Och därför tror jag Benfica får det riktigt tufft här, speciellt med tanke på att Dortmund skapade oerhört många målchanser redan i den första matchen.

Ett Dortmund-avancemang betalar fina 1,72 x insatsen hos Bet365 och måste testas! Livestreama all fotboll hos Bet365, som dessutom bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.

Alla storspelare! Vänd er till Pinnacle – erbjuder alltid högst odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonus (100% på din första insättning), utan spelbolaget har istället valt att satsa direkt på att erbjuda de högsta oddsen.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Dortmund att gå vidare – Ja
Odds: 1,72
Bolag: Bet365 (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming