speltips_skribent

Speltips 8/3: Manchester City – Stoke

I skuggan av Champions League spelar Manchester City en oerhört viktig match i Premier League.

Twitter Facebook

Manchester City är just nu uppe i fem raka segrar, fyra av de här fem matcherna har man vunnit med fler än ett mål och känslan säger att scenariot upprepar sig även i den här matchen.

Pep har verkligen fått fart på sitt City, i samband med vändningen mot Monaco fick vi bekräftat att de på riktigt är på gång – och jag kan därför inte se detta Stoke rubba City.

Stoke är dessutom oerhört svaga på bortaplan, man har endast vunnit en match (mot Sunderland) på bortaplan sedan den 10 december – och totalt sätt har man endast lyckats plocka tre poängare under hela säsongen, mot Watford och Hull.

City är klasser bättre än Stoke, som sett till materialet man har inte presterat den här säsongen. City är dessutom inne i en fin period och Aguero har dessutom kommit igång – allt stämmer för Manchester City just nu och därför blir det också tre poäng i den här matchen.

Jag finner därför spelvärde i handikappspelet -1 på Manchester City till fina 1,62 x insatsen hos ComeOn, spelbolaget fyller 7 år och i samband med detta bjuder de alla nya kunder på en oerhört fin välkomstbonus – släng in 100kr och få 700kr att spela för.

Coolbet bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus

Coolbet erbjuder en oerhört enkel och användarvänlig sajt, och kombinerar den snygga layouten med fina odds, utöver detta bjuder de nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 1,62
Bolag: ComeOn (hämta dina 600kr)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming