speltips_skribent

Speltips 7/7: Arsenal – Bayern Munchen

Ett på förhand redan avgjort möte, dock finns en heder att försvara för Arsenals del – bjuder man upp till kamp?

Twitter Facebook

Vi vet om att det finns kvalité i Arsenal, dock har Wenger inte utnyttjat det speciellt bra. Man har haft stora problem med mycket den här säsongen, men en sak jag väljer att lyfta fram är engagemanget – Arsenal behöver en nystart och vad lösningen är, är svårt att sätta fingret på, men Wenger out är ett hett alternativ just nu.

Bayern Munchen tvålade dit Arsenal rejält på Allianz Arena, slutresultatet skrevs till slut 5-1 och även om detta mötet redan är avgjort så MÅSTE Arsenal visa att de tror på en vändning, och med tanke på att det faktiskt redan är avgjort så säger en känsla, att Arsenal kan slappna av en aning – och i alla fall få med sig ett oavgjort resultat i en match Bayern inte kommer upp i samma nivå som i den tidigare matchen.

Ancelotti kommer givetvis inte att ta några risker, men har man vunnit med 5-1 i första matchen, är det naturligt att man inte kommer upp i samma nivå i nästa, och Wenger tillsammans med Arsenal har en heder att försvara – därför krävs det minst ett poäng i en sådan här match för deras del.

Jag testar därför dubbelchansen 1x i den här matchen, 2-1? 1-1?

Unibet betalar fina 1,70 x insatsen för speletstreama Champions League hos Unibet och hämta din välkomstbonus, upp till 1000kr.

LeoVegas bjuder nya kunder på 10 000kr i välkomstbonus

Casinobolagens kanske mest mobilanpassade sajt, LeoVegas.com bjuder nya kunder på en helt otrolig välkomstbonus – 10 000kr finns att hämta hem för nya kunder.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1x
Odds: 1,70
Bolag: Unibet (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming