speltips_skribent

Speltips 7/7: Napoli – Real Madrid

Champions League är tillbaka och nu ska åttondelsfinalerna avgöras – kan Napoli vända på ett 3-1-underläge?

Twitter Facebook

Napoli kommer till den här matchen med ett stort självförtroende, man slog Roma på bortaplan i ligaspelet i helgen, där bland annat Mertens gjorde två mål – och ska Napoli ha en chans att ta sig vidare måste Mertens spela på sin allra högsta nivå.

Real Madrid släppte in ett enkelt mål mot Napoli på Santiago Bernabeu, men utöver det misstaget tycker jag de gjorde en riktigt bra insats, man spelade oerhört bra där främst mittfältet stack ut, oerhört spelskickligt mittfält när de väl är på topp – och i dessa sammanhang har Real Madrid en tendens att få till det.

Lägg där även till en revanschsugen Ronaldo, som inte fick näta senast, som dessutom missade ligamatchen i helgen på grund av en känning – nu lär han vara oerhört revanschsugen och då slutar det oftast på ett sätt – med minst en balja åtminstone.

Napoli måste gå framåt i den här matchen, man måste sätta minst två kassar och samtidigt hålla nollan, för att ta sig vidare här, dock har Real Madrid nätat i 45 raka matcher nu (vilket är ett rekord) under samtliga tävlingssammanhang, och mycket talar därför också för att man klarar det på San Paolo-stadion, och då kommer det krävas minst tre mål för Napoli för en eventuell förlängning.

Risken är stor att Napoli tappar mycket kvalité i defensiven när de väl sätter fart framåt, och Real Madrid är trots alltså kanske det allra bästa laget på att utnyttja de här situationerna. Och det är något jag tror Zidane kommer att trycka på inför matchen, att ha tålamod och vänta på de här situationerna.

Det lär bli en oerhört fartfylld match, Napoli är offensiva på hemmaplan och det kommer märkas – och då är frågan, vilket lag är starkast när det verkligen gäller? Min röst faller på Real Madrid, jag tror de kan utnyttja Napolis tokoffensiv och vända det till en perfekt matchbild till deras egna fördel – och jag testar därför Real Madrid som vinnare från ”draw no bet”-marknaden, insatsen betalas alltså tillbaka vid ett oavgjort resultat. Livestreama all fotboll hos Bet365, som dessutom bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.

Alla storspelare! Vänd er till Pinnacle – erbjuder alltid högst odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonus (100% på din första insättning), utan spelbolaget har istället valt att satsa direkt på att erbjuda de högsta oddsen.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 2 dnb
Odds: 1,725
Bolag: Bet365 (1000kr bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming