speltips_skribent

Speltips 7/7: Huddersfield – Aston Villa

Hittar Huddersfield tillbaka till vinnarspåret under tisdagskvällen?

Twitter Facebook

Huddersfield föll mot Newcastle i helgen med klara 3-1 vilket faktiskt bekräftar skillnaden mellan Newcastle och resterande lag i ligan, man kommer att spela i Premier League nästa säsong, och det med all rätt, man är det bästa laget i ligan.

Huddersfield ska alltså inte skämmas över den förlusten utan det gäller enbart att ladda om och se till att ställa in siktet på andraplatsen, man befinner sig i skrivande stund fem poäng bakom Brighton, men har spelat en match mindre.

Huddersfield är uppe i två raka poängtapp, innan dessa hade man sex raka vinster, och känslan säger att man hittar tillbaka till vinnarspåret i den här matchen.

Aston Villa befinner sig i ingenmansland, och kommer att klara kontraktet men kommer heller inte att ta steget upp till Premier League, man har dessutom endast vunnit 3 av 18 matcher på bortaplan den här säsongen och sätter vi det i jämförelse med Huddersfields siffror på hemmaplan – kan mötet bara sluta på ett sätt.

Jag tror starkt på Huddersfield i den här matchen, kvalitén är högre och man har dessutom hemmaplansfördel – ettan spelas till fina 2,00 x insatsen hos ComeOn, spelbolaget fyller 7 år och i samband med detta bjuder de alla nya kunder på 600kr vid en insättning på 100kr.

Coolbet bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus

Coolbet erbjuder en oerhört enkel och användarvänlig sajt, och kombinerar den snygga layouten med fina odds, utöver detta bjuder de nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2,00
Bolag: ComeOn (hämta dina 600kr)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream: Streaming