speltips_skribent

Speltips 6/3: West Ham – Chelsea

Londonderby! En klurig bortamatch väntar för Chelsea – lyckas man plocka en trepoängare?

Twitter Facebook

Chelsea har en tendens att bjuda på målsnåla tillställningar när de är det gästande laget, detta är något vi fått bevittna ofta den här säsongen. Conte är i grunden ett defensivt inriktad tränare och gör det riktigt bra, man spelar med ett oerhört tight försvar, och har den perfekta truppen till att göra det, vilket leder till att motståndarna inte skapar allt för mycket målchanser.

Chelsea har spelat 13 matcher på bortaplan den här säsongen, och vid endast fyra tillfällen har det blivit tre eller fler mål i matchen, och detta är ingen tillfällighet, utan det handlar just om Conte och hans sätt att spela på.

West Ham på bortaplan är aldrig en enkel uppgift att ta sig an, Conte kommer att ha respekt för motståndaren i den här matchen och underskattning är inte ett alternativ, utan jag tror på en målsnål tillställning, Chelsea lär vinna matchen till slut men känslan säger att vi kommer få bevittna en jämn kamp här.

Jag testar därför underspelet här till fina 1,90 x insatsen hos 10Bet, som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

LeoVegas bjuder nya kunder på 10 000kr i välkomstbonus

Casinobolagens kanske mest mobilanpassade sajt, LeoVegas.com bjuder nya kunder på en helt otrolig välkomstbonus – 10 000kr finns att hämta hem för nya kunder.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål i matchen
Odds: 1,90
Bolag: 10Bet (1000kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming