speltips_skribent

Speltips 6/3: Alaves – Sevilla

Tuff bortamatch väntar Sevilla – ordnar man en trepoängare?

Twitter Facebook

Sevilla fortsätter imponera i årets upplaga av La Liga och placerar sig endast fem poäng bakom Barcelona och fyra poäng bakom Real Madrid, vid vinst här minskar man gapet, dock kommer det inte att bli en lätt uppgift – Alaves har varit riktigt bra den här säsongen och är oerhört svårslagna.

1×2-marknaden låter jag därför bli, Sevilla är favoriter och ska också vinna den här matchen, om man kommer upp i nivå, tvivlar jag inte en sekund på att de löser tre pinnar – dock har Sevilla en tendens att inte riktigt komma upp i nivå på bortaplan, och med tanke på att Alaves endast förlorat 3 av sina 13 senaste matcher, så finns det en risk till poängtapp här för Sevillas del.

Dock tror jag vi får bevittna en trevlig tillställning under måndagskvällen, Sevilla går för seger i varje match, och Sampaoli har verkligen skapat en vinnarmentalitet i klubben, och med tanke på att man är så pass offensiva som man är, kommer det att öppna upp för Alaves fina offensiv, och känslan säger att båda lagen går av planen med minst ett mål i bagaget.

Expekt ställer ut ett riktigt fint odds på att båda lagen lyckas göra mål i matchen, vi plockar hem 1,90 x slanten hos spelbolaget, alla nya kunder får 500% i bonus hos Expekt, släng in 100kr och få 600kr att spela för.

Alla storspelare! Vänd er till Pinnacle – erbjuder alltid högst odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonus (100% på din första insättning), utan spelbolaget har istället valt att satsa direkt på att erbjuda de högsta oddsen.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,90
Bolag: Expekt (500% bonus)
Spelstopp: 20:45
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming