speltips_skribent

Speltips 6/3: Eintracht Braunschweig – VfB Stuttgart

Det vankas toppmatch i Bundesliga 2, Eintracht Braunschweig tar sig an Stuttgart.

Twitter Facebook

Eintracht Braunschweig inledde säsongen starkt och ligaledare ett bra tag, dock har Stuttgart under de senaste månaderna visat att de är det starkaste laget i ligan och är den nya serieledaren i Bundesliga 2.

Vi har tidigt sagt att mycket talar för att Stuttgart tar klivet upp till högsta ligan direkt, och det ser också nu att bli verklighet. Vid vinst i den här matchen har man fem poäng ner till närmsta motståndare, och åtta poäng ner till kvalplatsen – och känslan säger att man går för seger i den här matchen.

Men eftersom att ett oavgjort resultat inte är helt fel för Stuttgarts del, så lämnar jag 1×2-marknaden orörd, Eintracht Braunschweig har främst varit starka på hemmaplan och är kapabla till att plocka poäng här.

Mycket talar för en jämn match och när jag kikade genom de olika spelmarknaderna i den här matchen fastnade jag vid halvtidsspelet, x i halvtid betalar fina 2,10 x slanten hos ComeOn och känns riktigt bra. En avvaktande matchbild är något vi kan vänta oss, och då känns ett oavgjort resultat i halvtid som en stor möjlighet, alla nya kunder får 400 kr i bonus hos ComeOn – gör en insättning på 100kr för att låsa upp bonusen.

Coolbet bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus

Coolbet erbjuder en oerhört enkel och användarvänlig sajt, och kombinerar den snygga layouten med fina odds, utöver detta bjuder de nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: X i halvtid
Odds: 2,10
Bolag: ComeOn (400% bonus)
Spelstopp: 20:15
TV: TV-tablå
Stream: Streaming