speltips_skribent

Speltips 5/3: Tottenham – Everton

Lyckas Tottenham sätta press på Chelsea genom att plocka en trepoängare här?

Twitter Facebook

Tottenham är stora favoriter i den här matchen – med all rätt. Speciellt här på hemmaplan när det vankas ligafotboll, då spelar Tottenham vanligtvis på en riktigt hög nivå, vilket jag tror man kommer att göra i den här matchen också. Kane är dessutom glödhet och det gäller för Evertons backlinje att vara väl förberedda.

Jag är oerhört imponerad av Tottenhams facit här på hemmaplan; 11-2-0. Man är det enda laget i ligan som inte förlorat på hemmaplan i år, och man spelar dessutom inte mycket oavgjort, utan 11 vinster på 13 försök talar sitt tydliga språk.

Försvaret har varit riktigt bra här, men jag ser ändå Evertons möjligheter i den här matchen. Mannen stavas Lukaku och kan utmana vilken backlinje som helst här i världen – och känslan säger att Everton kan utmana här.

Även om Tottenham gått riktigt bra hela vägen i ligaspelet, så oroar trots allt urtåget ur Europa League en aning, det bekräftade hur fort det kan svänga för den här klubben, och ett formstarkt Everton med Lukaku i toppform ska kunna utmana ett Tottenham.

Dock tror jag fortfarande på att Tottenham ordnar tre poäng, men Everton kommer att få möjligheter till att göra mål, det är jag säker på och spelar därför att båda lagen lyckas göra mål i matchen till fina 1,80 x slanten hos 10Bet, som ger nya kunder 1000kr i välkomstbonus.

LeoVegas bjuder nya kunder på 10 000kr i välkomstbonus

Casinobolagens kanske mest mobilanpassade sajt, LeoVegas.com bjuder nya kunder på en helt otrolig välkomstbonus – 10 000kr finns att hämta hem för nya kunder.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1,80
Bolag: 10Bet (1000kr bonus)
Spelstopp: 14:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming