speltips_skribent

Speltips 5/3: AIK – Dalkurd

Ett kryss räcker för avancemang för AIK:s del, Dalkurd måste samtidigt gå för seger – underhållande match att vänta?

Twitter Facebook

AIK har gjort jobbet, plockat två raka segrar i den svenska cupen och nu räcker det med ett oavgjort resultat för att avancemanget ska bli klart – och mycket talar för att man ordnar det.

Dalkurd är ett bra gäng, det har man visat genom att plocka fyra poäng i det här gruppspelet, vinst mot Kristianstad och ett oavgjort resultat mot GAIS är deras facit så här långt.

Dock är känslan att AIK är ett snäpp större i det här mötet, det är trots allt ett topplag i Allsvenskan, och även om Dalkurd var nära en kvalplats förra säsongen, så bekräftar deras tabellplacering fortsatt kvalitétsskillnaden här.

Mycket talar dessutom för att det blir slutsålt här, stödet från läktaren är en tung faktor som talar för en hemmaseger och fansen kräver dessutom avancemang.

AIK har hållit nollan i båda sina matcher men känslan säger att Dalkurd – som måste gå framåt – kommer att skapa en del chanser, de behöver alla tre poäng och har inget att förlora, och därför lär det bli en trevlig match att bevittna.

En AIK-seger betalar i skrivande stund runt 1,40 x degen hos samtliga spelbolag, dock bjuder Betfair alla nya kunder på ett grymt erbjudande, de betalar hela 5,00 x insatsen för en AIK-seger här, är ni intresserade av den bonusen, så hittar ni den här.

Jag testar dock en AIK-seger + att båda lagen lyckas göra mål i matchen till fina 2,75 x insatsen hos Betfair, men är ni som sagt intresserade av Betfairs erbjudande, öppna då ett konto här.

BetStars ger kunder möjligheten att tiodubbla sina vinster

Hos BetStars kan du hämta hem ett gratisspel, värde 200kr och utöver det erbjuder de tjänsten ”Spin & Bet”, vilket innebär att du varje gång har chansen att tiodubbla din vinst.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 & båda lagen gör mål
Odds: 2,75
Bolag: Betfair (1000kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming