speltips_skribent

Speltips 5/3: Monaco – Nantes

Går det att få stopp på detta Monaco i ligaspelet?

Twitter Facebook

Monaco leder fortsatt Ligue 1, tre poäng före PSG och det verkar gå mot att bli ett av de mer intressanta åren i den franska ligan.

Monaco har gjort överlägset mest mål i ligaspelet, 23(!) fler gjorda mål än PSG – nästintill en sjuk siffra med tanke på vad man hade för förväntningar inför säsongen.

Hemmalaget har endast tappat poäng i två matcher när det kommer till spel här på Stade Louis II, resterande matcher har Monaco vunnit och det med bravur, därför har jag svårt att se Nantes plocka poäng i den här matchen, för även om man gjort det bra den här säsongen sett till förutsättningarna – så är Monaco några steg större.

Känslan säger att Monaco vinner komfortabelt och håller PSG på avstånd, därför investerar vi i handikappmarknaden, -1 Monaco betalar fina 2,00 x insatsen hos Expekt, alla nya kunder får 500% i bonus hos spelbolaget, släng in 100kr och få 600kr att spela för.

Alla storspelare! Vänd er till Pinnacle – erbjuder alltid högst odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonus (100% på din första insättning), utan spelbolaget har istället valt att satsa direkt på att erbjuda de högsta oddsen.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 handikapp)
Odds: 2,00
Bolag: Expekt (500% bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming