speltips_skribent

Speltips 5/3: Las Palmas – Osasuna

Las Palmas fick med sig ett poäng från Madrid i den senaste ligaomgången, under söndagen ställs man mot betydligt lättare motstånd – Osasuna gästar.

Twitter Facebook

Osasuna kommer att spela i Segunda Division nästa säsong, man har redan 10 poäng upp till säker mark och jag tvivlar starkt på att det kommer vända för deras del här framöver, de räcker helt enkelt inte till och kan säkerligen plocka på sig någon poäng här och där – men det är främst på hemmaplan man kommer att göra detta.

Las Palmas har dessutom ett stort självförtroende efter ett poäng på Santiago Bernabeu senast, det såg länge ut att bli seger där, men Ronaldo kunde kvittera efter två snabba mål i slutet av matchen.

Las Palmas är annars oerhört bra här på hemmaplan, och det är främst här man plockar poäng. På bortaplan har man endast lyckats vinna en enda match i ligaspelet, på hemmaplan har man samtidigt nästan vunnit hälften av sina matcher.

Det är stor skillnad på dessa två lag, sett till form, kvalité och sedan så väger hemmaplansfördelen oerhört tungt i en sådan här kamp, jag spelar den raka ettan till fina 1,56 x insatsen – perfekt att köra i en dubbel, spelbolaget jag vänder mig till är ComeOn, alla nya kunder får 400 kr i bonus + en gratis Premier League-halsduk – det räcker alltså att endast slänga in 100kr.

Coolbet bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus

Coolbet erbjuder en oerhört enkel och användarvänlig sajt, och kombinerar den snygga layouten med fina odds, utöver detta bjuder de nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,56
Bolag: ComeOn (400% bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Streaming