speltips_skribent

Speltips 10/3: Stuttgart – Bochum

Stuttgart stormar mot Bundesliga 1 och har plockat fem segrar på sina sex senaste matcher – trillar ännu en trepoängare in på kontot?

Twitter Facebook

Det här spelet vill jag lyfta fram som dagens finaste, Stuttgart möter 12:e placerade Bochum och allt tyder på en hemmaseger i den här kampen.

Stuttgart toppar ligan, fyra poäng före Union Berlin, och sex poäng före Hannover. På hemmaplan har man dessutom vunnit 9 av 11 matcher och snittar 2,18 mål framåt/match – fina siffror som Bochum inte ska kunna mäta sig med.

Bochum befinner sig samtidigt i ingenmansland och har alltså åtta poäng ner till nedflyttningsstrecket, man riskerar alltså inte att åka ner, och blickar vi uppåt i tabellen, är det också ganska tydligt, vägen är alldeles för lång upp till en tredjeplats.

Jag tror därför ett motiverat Stuttgart plockar tre komfortabla poäng här, man är det bästa laget i ligan, det har man bevisat – i den senaste ligaomgången spelade man till sig ett oavgjort resultat mot Braunschweig, man spelade med en man mindre i en timma, och dessutom på bortaplan, det är ett styrkebesked.

Man spelade dessutom mot ligatvåan Union Berlin på bortaplan, där fick man med sig ett poäng och här framöver kommer man alltså att möta dessa två lagen på hemmaplan, vilket talar för att Stuttgart tar steget upp till högsta ligan.

Spelvärdet hittar vi i den raka ettan, Betway ställer ut ett drömodds enligt mig, 1,55 x slanten är riktigt bra här och kan kombineras med ett annat spel, eller också spelas tungt. Betway bjuder dessutom nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, och de hämtar ni här.

Alla storspelare! Vänd er till Pinnacle – erbjuder alltid högst odds

Pinnacle erbjuder inte den klassiska välkomstbonus (100% på din första insättning), utan spelbolaget har istället valt att satsa direkt på att erbjuda de högsta oddsen.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1,55
Bolag: Betway (1000kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream:  Streaming