speltips_skribent

Speltips 8/1: Lazio – Crotone

Toppen mot botten i Serie A är det som gäller och här plockar vi ett stensäkert spel från halvleks-marknaden.

Twitter Facebook

Lazio har gjort en bra säsong hittills och placerar sig på en fjärdeplats i tabellen, innan juluppehållet åkte man dock på en storförlust mot Inter med 3-0 och fick sig en ordentlig käftsmäll – känslan säger att man är redo för det nya året och inleder det genom att plocka tre färska poäng mot ligans sämsta lag.

Crotone känner vi säkerligen alla till vid det här laget, laget som i princip förlorar alla matcher, åtminstone känns det så i alla fall. Man har förlorat 12 av 17 matcher i ligaspelet och krisen är ett faktum – dock vill jag tona ner själva krisen i och med att man inte riktigt har resurserna som krävs för att spela Serie A-fotboll.

Ser vi närmre på Crotones bortastatistik den här säsongen hittar vi ett par intressanta siffror – man har inte lyckats vinna en enda match ännu och endast plockat ett poäng, nästintill häpnadsväckande och med reservation för faktafel, vill jag påstå att detta möjligtvis gör de till Europas sämsta bortagäng just nu.

Mitt spel här blir därför att Lazio redan leder i första halvlek och sedan vinner matchen, spelet 1/1 alltså, 1,85 x insatsen finns att hämta hem hos Ladbrokes, som bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus.

Prova på ett nytt spelbolag och hämta en välkomstbonus – upp till 1000kr

Är du sugen på att testa ett nytt spelbolag? Testa då Mybet som är en etablerad aktör på marknaden. Sidan är oerhört användarvänlig och det finns en bonus på 1000kr att hämta hem.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1/1
Odds: 1,85
Bolag: Ladbrokes (1000kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming