speltips_skribent

Speltips 8/1: Milan – Cagliari

Milan har skaffat sig ett fint utgångsläge inför våren och är med och hotar om topplatserna i tabellen.

Twitter Facebook

Milan är äntligen tillbaka i toppen i Serie A, efter några mardrömssäsonger verkar man fått ordning på skeppet igen och ser även intressanta ut nu, men även inför nästkommande säsonger. Man har en intressant trupp med många unga killar som redan visat framfötterna och givetvis är Locatelli en spelare man måste lyfta fram, en redan fantastiskt bra mittfältare i väldigt ung ålder.

Cagliari har plockat fyra poäng på bortaplan den här säsongen och att spela mot ett hemmastarkt Milan är därför ingen enkel uppgift. Cagliari placerar sig på en 14:e plats i tabellen och lär även vara någonstans där när vi sammanfattar säsongen, man är bättre än både Crotone och Pescara men sedan är det oerhört jämnt där nere i bottenstriden.

Milan lär vinna den här matchen ganska komfortabelt, man spelar på hemmaplan, befinner sig i en bra period och utmanar i toppen av tabellen – jag kommer därför att testa spelet, -1,25 asian handicap på hemmalaget, halva insatsen betalas tillbaka vid uddamålsseger för Milan, allt över betyder vinst.

Ni hittar spelet till fina 2,010 x insatsen hos spelbolaget som är nummer 1 på odds – Pinnacle, spelbolaget är bäst på odds när det kommer till sportspel, så är ni sugna på ett nytt och fräscht spelbolag – testa Pinnacle.

Betway har marknadens bredaste utbud – hämta din bonus och börja spela

Betway bjuder nya kunder på 1000kr i välkomstbonus, dessutom med ett lågt omsättningskrav. Utöver det har Betway snabba utbetalningar och marknadens bästa utbud.
Öppna ditt konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1,25 asian handicap)
Odds: 2,010
Bolag: Pinnacle (bäst odds för sportspel)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Streaming